dilluns, 21 de març del 2011

Costa est Illa Sud (New Zealand)

Abandonem la zona dels fiords de Nova Zelanda, el Fiordland National Parc, satisfets i cansats per l’experiència viscuda. I altre cop dins la furgoneta ens dirigim als nostres següents destins. Ens proposem realitzar la volta a la illa sud tot pujant per la costa est fins a Picton on agafarem de nou el ferri cap a la illa nord.

Platja de Owaka
Sortim de Te Arau i la nostra primera parada és Inverrargill, la ciutat situada més al sud de la illa i que constitueix el centre neuràlgic de l’economia de la zona. Esperàvem poder comprar peix fresc però, per la nostra sorpresa, no se’n troba enlloc... Així que continuem el camí i ens dirigim al camping on passarem aquesta nit, està en una platja apartada de tot a la zona de Owaka. De bon matí ens fem càrrec d’on som; un indret realment tranquil i espectacular, amb una platja solitària i verge on ve realment de gust fent-hi una passejada.

Ven a prop d’Owaka fem una visita a un far, amb una curta passejada ens hi arribem i gaudim de les vistes al mar i els penya-segats que dibuixen la costa.

Ens enfilem a la furgoneta i carretera! La següent parada és Moeraki, conegut per les seves sorprenents roques rodones anomenades Moeraki Boulders. Són unes grans pedres que s’han format per la deposició de sorra i calç a la mateixa línia de mar. Per les seves dimensions i forma esfèrica són una atracció per als visitants i no podem deixar de fer-hi una ullada.

Moeraki Boulders
El següent dia ja som a Christchurch, la ciutat més gran de la illa. No resulta gaire interessant, però aprofitem per informar-nos sobre alguna excursió per la zona, sembla que ens torna a venir les ganes de caminar! Amb la decisió presa ens dirigim cap al Mt. Somers que es converteix en el nostre següent repte.

Realment la sort no ens acompanya en la nostra última excursió ja que un cop dalt veiem que la boira que envolta el cim impedeix veure les vistes que de ven segur són espectaculars... Així que marxem un pel decebuts, però amb la set de muntanya calmada.

Vistes des del ferri
Ens dirigim a Picton per agafar el ferri que ens portarà a l’illa nord. Aquesta vegada el viatge en vaixell el fem per la tarda, i podem gaudir d’un passeig amb unes boniques vistes del conjunt d’illes per on transcorre el recorregut, tot acompanyat per la posta del sol.

Ja sabeu que podeu veure totes les fotos al Picasa. Ven aviat més de nosaltres i el nostre viatge! 
Salut!

1 comentari: