diumenge, 15 d’agost del 2010

Ja estem a Shanghai

Hola amics i amiguies, ia hem arribat a Shanghai!!
Val a dir que el viatge va ser complicat, una odisea en tota regla; el primer vol de reus a luton el van cancelar per problemes metereologics, i ens vam haver de buscar la vida per arribar a Londres a temps d'agafar el vol cap a Shanghai. Estavem perduts a casa nostra, jeje! finalment vam trobar un vol de barcelona a Heatrow passant per bruseles que ens anava be per mes de 300 euros! tot i el preu no teniem cap altra alternativa possible, aixi que cap a barcelona de matinada...
superada la primera odisea (odisea 0.1) arriba la odisea 0.2; aquesta encara esta en marxa. al vol cap a Heatrow ens van perdre la motxilla del xavi a bruseles!!!!! no podia ser! estavem a Londres esperant les maletes i no sortia! portavem un dia sencer sense dormir i discutint amb tothom per que ens donessin una solucio, quin lio. Finalment agafem el vol cap a Shanghai sense una maleta i amb l'esperanca que quan trobessin ens l'enviessin directament al hostal de shanghai.
Un cop a Shanghai ens vam trobar amb el Pau que ens esperava a hostel, un lloc forca acollidor molt a prop del centre de la ciutat, es diu Biktime. Recomanable 100%, la gent es molt amable i una de les coses mes importants: te aire acondicionat a les habitacions! detall important si tens en compte que a Shanghai la calor es insoportable! 38-40 graus a la sombra i una humitat que no et deixa ni respirar.
Despres de agafar la habitacio, una dutxa i un petit descans vam sortir a fer un vol per la cituat, vam anar a una suposada festa recomanada per una taiwanesa que va resultar una classe d'angles per a xinos, jeje! no em pregunteu que hi feiem alla... despres de sortir d'aquell cames ajudeume vam anar a sopar a un centre comercial sense massa interes i d'alla cap a l'hostal a dormir!

2 comentaris:

  1. Hola nois!!! fuaaa!!! m'heu fet patir!!!. Bé, heu aconseguit la primera destinació, ara a disfrutar-la! Malgrat la calor, ha de ser impressionant. Ferry, penjaràs fotos al blog?.
    Aneu contant cosetes, així podem descobrir amb vosaltres.

    petonets i records de tota la familiy.

    ResponElimina
  2. ieps!
    jejejeje estava clar k alguna cosa tenia que passar..........
    disfruteu mooolt! feu moltes fotuuuus!!!!!!
    i bebeu molta aigua!
    ptoooneets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina