dissabte, 18 de setembre del 2010

Luang Nam Tha

Entrem a Laos i tornem a notar el canvi de país, el primer que notes en creuar la frontera per terra és el canvi de carreteres; a Vietnam, no eren bones, però a Laos, son molt pitjors. Creuem pel trajecte de Dien Bien Fhu a Muang Khoua i des d’allà cap a Louang Nam Tha. La carretera no està asfaltada, en realitat és una pista de muntanya que va enllaçant corbes sense descans i ple de sots i vots, fins i tot creuem rius! L’avantatge d’això es que no tens que patir per si el conductor s’adorm o no, té tanta feina que no se li passa pel cap adormir-se, jeje!

Si és possible, penjarem algun vídeo del trajecte per que us feu una idea...

Notes, també, que la gent és diferent; tot i ser un país més pobre que Vietnam, aquí la gent no et veu com un “dollar amb potes”, pel que em pogut veure la gent no et persegueix per vendre’t quincalla, ni hi ha parades de records ni res que et faci pensar que en aquell poble hi ha turistes. Tot i que en realitat si que hi son. La qüestió és que els habitants no basen la seva economia en els turistes, i això et permet veure realment la seva manera de viure, i facilita la integració.

Pato a la graella
Luang Nam Tha és la nostra primera destinació a Laos, trekkings, selva, poblats, ... ens va agradar la idea, doncs cap allà! No ens ha decebut gens ni mica, es tracta d’un poble (no arriba a ciutat) situat al nord del país i al cantó del parc natural de Namtha. Envoltat de camps d’arròs cultivats per gent senzilla i agradable que viu en petits poblats escampats per la zona.

El dia que arribem fem un volt pel poble i sopem ànec a la graella, excel•lent, n’hem menjat tots els dies que hem pogut, però no donarem més pistes fins que no pengem els posts de gastronomia, jeje.

El Xavi fent-se el valent
El nostre segon dia a Luang Nam Tha lloguem unes bicis i fem una ruta pels poblats de la zona; tot va molt bé, les vistes son xulíssimes, el passeig és agradable tot i el terreny pedregós fins que ens trobem amb un riu que, segons entenem, hem de creuar a peu!!! Una imatge val més que mil paraules! I un vidio ho diu tot! Jeje! Si busquem aventura, no ens podem queixar quan la trobem, no?

Continuem explicant-vos les nostres aventures! Totes les fotos al Picassa. Salut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada