dilluns, 16 d’agost del 2010

Últims dies a Shanghai

Una vegada recuperada la motxilla ja podem dir que estem a Shanghai tal i com havíem d'estar des de el principi de tot, amb roba per uns quants dies, medicines i sense la inquietud de si apareixerà o no la motxilla.
Doncs si, després d'esperar innocentment que ens enviessin la maleta a l'hostal, tal i com ens van prometre a Londres, vam estar parlant amb uns catalans de Terrassa que havien passat per la mateixa situació uns mesos avanç i ja ens van dir desde el principi que a Xina això de portar les maletes perdudes a l'hotel o als hostals no es porta. Dit i fet, després d'uns quants intents de contactar amb l'aeroport ens van comunicar que avui dimarts 16 la motxilla arribaria a l'aeroport de Shanghai!!!
Amb la motxila entre nosaltres i sabent que l'Esteve arriba a Shanghai dimecres al matí, ja hem començat a planejar els propers dies per terres xineses i hem comprat els bitllets amb bus direcció a Huangshan per el dijous 18 de bon matí. Huangshan és una regió del centre de Xina la qual rep aquest nom per la montaña de Huang (muntanya groga, el nostre destí) i està situada a uns 600km al sud-oest de Shanghai. En principi el trajecte en bus ha de durar unes 8 hores més unes quantes que no sabem per arribar prop de la montaña, així que de bon matí, en Pau, l'Esteve , en Ferry i jo enfilarem cap al centre de la Xina.

Després de l'aventura per comprar els bitllets, unes 3 horetes anant i vinguen per l'estació de trens de Shanghai, hem enfilat cap a Old Town City (recomanat a les guies), on ens imaginàvem algo com lo viejo de qualsevol ciutat, però amb estil xinès, i ens hem trobat amb un estil de port aventura amb més gran i sense atraccions. Potser ens hem equivocat de lloc...
Després d'un sopar estil tapeo Xinès hem enfilat cap a l'hostal amb una mena de tuk tuk elèctric força ràpid amb capacitat per a un i mig, on he tingut la sort d'ocupar el lloc del mig i el pau i en ferry amb mig cul per fora a cada costat. Un trajecte ben divertit per el mig de la ciutat, del tot recomanable.

I fins aquí tot el que volíem explicar dels últims dies a Shanghai. Ens veiem en el pròxim post a les terres grogues de la Huang Mountain.

PD: No us enfadeu! estem impacients per a començar a penjar fotos!!! però de moment les connexions no són massa bones, així que tan bon punt poguem les començarem a publicar.

4 comentaris:

  1. sisisis! quiero una foto de los 4 juntos! Cuidadme al Pau, que esta xunguillo de la tripa no?
    Un beso enorme!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. hecho!!! hay algo colgado, pero no todas las que queremos, en un par de dias supongo que las tendreis.
    Ya esta mejor, hoy le han dado unas pastillas chinas magicas i nada de correr al bano. Ahora los que estan un poco xungos son otros!!! jahjha,
    un beso!!!

    ResponElimina
  3. ADORO las fotos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    no se porque no puedo comentar en cada una de ellas asi que lo hago aqui!! Se os ve muy bien!
    Un besito a los 4 !!!!!


    bea

    ResponElimina
  4. mola leeros y saber de vuestras aventuras en tiempo casi real. Un abrazo a los 4 trotamundos.

    ResponElimina